Word zelf columnist!

De Columnist is een platform voor gepassioneerd schrijvers, levensgenieters, denkers, doeners, optimisten, pessimisten, serieuze types en grappenmakers. Maar vooral voor mensen met een boodschap. Wij willen jou inspireren om in je pen te klimmen en jouw boodschap te noteren. Want schrijven is fantastisch! Het maakt daarbij niet uit op welk niveau je schrijft en hoeveel ervaring je hebt.

Stuur je column in

De Columnist verzamelt columns van schrijvers. Dat betekent niet dat je al veel voorkennis nodig hebt, of dat je eerst een schrijfcursus moet doen. Nee, iedereen kan een schrijver zijn. Ben jij vakspecialist of huis-, tuin- en keukencolumnist? En heb je iets te vertellen? Wil je tips en tricks ontvangen of zoek je een plek om je columns te publiceren?

Stuur je column in naar redactiedecolumnist@gmail.com.

Hoe werkt het?

Samen met onze redacteur kijk je of de column bij De Columnist past. Als dat zo is gaan we aan de slag. Je ontvangt één keer feedback van onze redacteur. Die controleert jouw tekst op taal- en stijlfouten, geeft je concrete verbeteradviezen en doet suggesties om jouw tekst nóg beter te maken. Dan ben jij weer aan zet: op basis van de feedback die je krijgt pas je jouw stuk zelf aan. Daarna stuur je ons de definitieve versie. Daarna zetten wij hem online, en delen wij hem met onze lezers op social media.

Kortom: aan samenwerken met De Columnist zijn verschillende voordelen verbonden:

  • Je ontvangt feedback op je tekst, zodat je leert beter te schrijven
  • We vertellen je wat je al goed doet, zodat je inzicht krijgt in jouw talenten
  • Je hebt persoonlijk contact met een redacteur, waarbij je terecht kunt met vragen
  • Je column wordt gepubliceerd op onze website, zo heb je meteen een podium
  • Wij delen je artikel op social media, waardoor een hoop mensen jouw column zien
  • Het plaatsen van jouw column is gratis
  • Het plaatsen van jouw column is vrijblijvend, je schrijft zo vaak jij zelf wilt

Dus. Wat houdt je nog tegen? De Columnist dat ben jij!