Man met tatoeages uit VI-publiek trekt aandacht: ‘Dit was de pijnlijkste’

Door: Hugo Schuitemaker

Ik open de zojuist verschenen zaterdag editie van De Telegraaf en zie bovenstaande, opdringerige titel.
Het videootje kun je aanklikken voor de beelden van de Vandaag Inside uitzending. Maar het is natuurlijk veel leuker om erover te schrijven. Vooral omdat ik die uitzending zelf, knikkebollend op de bank, heb bekeken. Heerlijke kwaliteit tv.

De man legt uit dat hij overal tatoeages heeft, zijn gezicht, zijn bilnaad, zijn hele lichaam. “De pijnlijkste was die op mijn testikel,” zegt hij nog, ondeugend kijkend. Wat dan weer de vraag losweekt wat daar dan in hemelsnaam opstaat? Ik ben opeens klaarwakker. Hij mompelt iets over een glimlachend gezichtje.

Mijn eerste gedachte is: “Wacht eens even, staat het op de linker of op de rechter testikel? Of heeft hij er misschien maar eentje?” Dat zou op zichzelf een smeuïg detail zijn. Heerlijk! Ik mijmer direct weg over een compleet nieuw reality-tv seizoen met als cliffhanger ‘wat staat er precies op het andere balletje?’ Heel Nederland weer aan de buis gekluisterd. John de Mol en SBS6 in topvorm.

Ook dringt de vraag zich op wat het effect is op het mannelijk libido? Word je opeens een onverzadigbare minnaar? Wat een verrukkelijke guilty pleasure.

En moet je het ook uitleggen als je voorovergebogen, krimpend van de pijn met je getatoeëerde balletje thuiskomt? Of houd je het stil en vind je het ongelooflijk kinky als er alleen nog in het donker word gevreeën, terwijl het gezichtje met een blosje op de wangen muisstil mee gluurt?

Een getatoeëerd gender- en klimaat- neutraal balletje kan zomaar een dingetje worden in onze samenleving, wat dan weer overwaait naar extinction rebellion in de Verenigde Staten. Daar zijn wij dan weer apetrots op en vinden het typisch weer iets Nederlands. Voor u het weet wordt er een moreel appel op u gedaan in de Volkskrant of het Parool in een opiniestuk getiteld: ‘De positieve invloed van getatoeëerde testikels op klimaatverandering.’

Intussen is er dus fijntjes voor u besloten welk schitterend persoonlijk cadeau u vraagt voor een onvergetelijke Vaderdag. Save the planet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s