Poupe Soleil

Door: Fons van den Brink

En opeens wordt de wereld, en dan vooral de vrouwenwereld overspoeld met foto’s van het mannelijke geslachtsdeel. Mogelijk was dat al langer het geval, maar als onwetende 69- jarige man had ik tot een week of twee geleden nog nooit van het woord dickpic gehoord. Ik wist ook niet hoe je dat woord moest spellen en ben er nu achter dat het niets met het woord dik en ook niets met het woord pik te maken heeft. Het blijkt dus een foto van de piemel te zijn, bij voorkeur in opgewonden staat, van een vaak onbekende man die de foto ter kennismaking (??) naar een vrouw stuurt.

Amerikaans onderzoek.

Recent Amerikaans onderzoek ( het zal het “vooruitstrevende“ Amerika weer niet zijn ) geeft als uitkomsten dat mannen die dickpics verspreiden veelal een hoog gehalte aan narcisme hebben en zich niet gemakkelijk in anderen kunnen verplaatsen. Wat zij mooi en leuk vinden daarvan denken ze dat anderen dat ook mooi en leuk vinden. In mijn ogen hebben ze een psychische afwijking. Het zijn ook alleen maar mannen die dat doen, vrouwen hebben zo’n ding nu eenmaal niet. De meeste vrouwen zijn van dat soort foto’s niet gediend, slechts een enkeling reageert erop maar dat zullen dan wel de vieze slettenbakken zijn.

Het zijn ook alleen maar mannen die dat doen, vrouwen hebben zo’n ding nu eenmaal niet.

Kalender.

Een paar dagen geleden kwam er in het nieuws het bericht dat er drie Nederlandse ( nou ja, ze komen uit Limburg) vrouwen zijn die een oproep aan mannen hebben gedaan om een dergelijke foto naar hen op te sturen, omdat ze er een kalender van willen maken. Ze roepen dat het een ode aan de piemel is en dat het kan voorkomen dat een man ze naar willekeurige vrouwen stuurt. Naar mijn mening is het meer bedoeld als een verdienmodel om zoveel mogelijk kalenders te verkopen. En zo zie je maar dat er mensen zijn die in elk onderwerp, naar of niet naar, brood zien. Het komt mij voor dat het voor niemand leuk is om 365 dagen per jaar naar hetzelfde mannelijke onderdeel van een lichaam te kijken. Veel afwisseling zal er niet in zitten. Lang, kort, dik, dun, krom of recht, veel meer “smaken“ zullen er niet zijn, behalve dan nog schoon en vies.

De anus.

Maar er gloort hoop aan de einder. Vrouwen, maar ook mannen kunnen een foto van hun anus opsturen. Dat geeft meteen gelijkheid tussen mannen en vrouwen, omdat in tegenstelling tot een penis beide soorten mens een anus hebben. Een anuspic dus. Ook die heb je in allerlei soorten en -niet te vergeten- in diverse kleuren. Het komt mij voor dat ook dat een bijzondere manier van kennismaken is, net zo vreemd, onzinnig en achterlijk als via een dickpic.
We kunnen het natuurlijk ook een Engelse naam geven, dat schijnt interessanter te klinken b.v. een apic (daarbij moet de a dan als ee uitgesproken worden).
Vandaag heb ik ontdekt dat er ook mensen zijn die hun anus bleken. Je kan o.a. bij bol.com spul kopen (dermatologen raden dat overigens af) om de huid rondom de anus blank te maken. Je hebt dan een Poupe Soleil.

Een anuspic dus. Ook die heb je in allerlei soorten en -niet te vergeten- in diverse kleuren.

Lenig zijn.

De mensen die de anus bleken zijn blijkbaar ontevreden over de kleur ervan. Hoe kom je daar eigenlijk achter? Je moet nogal lenig zijn om gebukt je billen wat uit elkaar te houden en dan met een spiegel te kijken. Of zijn daar andere houdingen voor? Of vraag je aan je partner of vriend of vriendin om eens naar de kleur van je anus te kijken? Dat is nog eens wat anders dan in de poppetjes van de ogen te kijken.
Welke wetenschapper zou er als eerste het anusbleekmiddel hebben uitgevonden? Vertelde die thuis: ‘Luister eens, ik heb een gat (!) in de markt gevonden en ik ga anusbleekmiddel bedenken en maken.’ Als je trouwens de bijsluiter leest dan heeft hij er nogal wat in moeten stoppen.

De wereld gaat aan idioterie ten onder.

Ongelooflijk wat mensen allemaal willen doen om er anders uit te zien dan de natuur heeft gegeven. Iedereen wil oud worden maar niemand wil het zijn. Het blijft een hevig gevecht tegen het verouderen, de zwaartekracht en aangeprate afwijkingen voor vooral onzekere mensen.
Blijf gewoon natuurlijk, gooi weg al die overvloedige make-up (er zijn er die het per emmer gebruiken), laat geen permanente make-up aanbrengen (inkt vlakbij je ogen), gebruik geen botox (het ergste gif dat er op de wereld bestaat), behalve als je er als een opgeblazen ballon wil uitzien terwijl je lippen op ontploffen staan.

En tenslotte: laat alleen in je snijden, prikken spuiten en smeren om iets te genezen en niet voor zogenaamde mooiigheid om een dom modebeeld te volgen. Hoe dan ook, de vast grote schare liefhebbers wens ik veel succes met het versturen van het nieuwe modebeeld: de apic.

Naar mijn weten zijn er veel mannen die hun piemel een naam geven en als dat deel geen naam heeft dan wijst de partner er vaak wel een toe. Wellicht is het een idee om de anus ook een koosnaampje te geven. Omdat ik die van mij niet laat bleken overweeg ik om hem Moriaantje te noemen en nee, een foto ervan stuur ik hier niet bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s